Katso yhteystietosivut koskias.kylayhdistys@gmail.com

NAAPURIAPU

Kyläläiset lähelläsi

Haluaisitko itsellesi tai Kosken aseman asukkaalle hyvän mielen? Onko sinulla ylimääräistä aikaa, taitoa ja hyvä sydän?

Tuntuuko joskus siltä, että on vaan kaksi kättä ja hädän hetkellä niitä voisi olla useampi? Talkooapua kenties?

Tai joudutko perumaan menon eläin- tai lapsenvahdin puuttumisen vuoksi? Iskikö flunssa, etkä kykene arjen askareihin tai hakemaan rohtoa kirkonkylältä? Vai olisiko vaan kiva saada seuraa lenkille tai päiväkahviseuraa? Kaipaatko kimppakyytiä auton hajotessa tai apua renkaitten vaihtoon? Onko nurkissa kaiken maailman vempeleitä, joita voisi lainata niitä tarvitseville?

Ei hätää, kyläläiset auttavat!

Kosken aseman kyläyhdistyksen vuosikokouksessa päätettiin kokeilla tällaista naapuriaputoimintaa ja minä Sanna Leposaari toimin yhteyshenkilönä avun antajan ja saajan välillä.

Tähän mennessä on ilmoittautunut monia autokyytejä antavia. Ja jos tarvitaan lisää hevosvoimaa, traktori kuskeineen saadaan hätiin. Tietokoneen kanssa taisteleville on luvattu neuvonta apua. Monet perheet kaipaavat joskus lastenhoitoapua ja sitäkin apua on tarjolla. Kissan hoitoapuakin saa varmasti allekirjoittaneelta.

Eli laita minulle viestiä sähköpostitse tai puhelimella, jos tunnet halua auttaa kyläläisiä ja kerro taitosi tai aikataulusi ja yhteystiedot.

Ja sinä joka kaipaat apua, ota myös ylös nämä yhteystiedot ja pirauta hädän iskiessä!

Sanna Leposaari
Puh: 040-5844709
Email: sannaleposaari@hotmail.com

JUHLA- JA TAPAHTUMATIIMIT

Vappu-piknik, pikkujoulut ja laskiaisrieha, huutokauppa, onkikilpailut ja suvitanssit – oli kyläyhdistyksen tapahtuma mikä vain, löytyy taustalta Juhla- ja tapahtumatiimi. Tässä tiimistä löytyy jokaiselle jotakin: ohjelmaideointia ja -suunnittelua, näytelmäharjoituksia, musiikkiesityksiä, leipomista, buffetin pyörittämistä, mainostamista, tiedottamista, tilojen koristelua, jopa lattioiden luuttuamista. Kaikenlaiselle osaamiselle ja innostukselle on takuulla käyttöä!

Pyrimme järjestämään vähintään yhden kylätapahtuman jokaisena vuodenaikana sekä lisäksi muita kulloinkin ajankohtaisia tapahtumia.

Juhla- ja tapahtumatiimiä vetää Elina Kotilainen

Käsityötiimi

Käsityötiimin toiminta koostuu kaikenlaisesta käsillä tekemisestä. Erilaiset askartelutekniikat, puu- ja metallityöt, korut, neulonta, virkkaus, vaikka kankaanpainanta ja betonityöt. Tässä tiimissä ei olla turhan tarkkoja materiaalien kanssa. Jos sinulla on harrastus jonka haluaisit jakaa muille tai joku uusi tekniikka jonka haluaisit oppia, tule mukaan tiimiin! Ja kaikkea uutta kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti, jos kerran omalla kylällä siihen mahdollisuus suodaan. Helmikoruja ja mosaiikkia on jo tehty vuoden 2014 aikana, mitä seuraavaksi?

Käsityötiimiä vetää Krista Lehto-Kivelä

JÄSENREKISTERISELOSTE

Rekisteriselosteen löydät TÄÄLTÄ